Extern onderzoek functioneren vv Haren

1.638

In de komende weken zal er een extern onderzoek plaatsvinden naar het functioneren van de vv Haren. Dit is een mooi vervolg op ons eigen intern onderzoek waarin we hebben gekeken hoe onze leden over de vv Haren denken en waar we met de vv Haren naar toe willen. Zo krijgen we ook een kijk op onze vereniging zonder onze eigen vv Haren bril op.
Het onderzoek wordt gedaan door twee studenten van de Hanzehogeschool Groningen, Sport, Gezondheid en Management., Rik van der Hem en Thomas van Hoorn.

Één onderdeel van hun onderzoek betreft een enquête onder de leden. Dit is een online enquête die via Dat is een goede reden om voor een progressief videoslot te kiezen, want wil je kans maken op een mooie jackpot, dan zijn dit de aangewezen casino spelen onlinelen. de onderstaande link kan worden ingevuld. Het invullen zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen. Graag voor 4 april de enquête invullen.

Om hun een goed beeld van de vereniging te geven vragen wij alle leden deze enquête in te vullen. De meeste leden zullen deze enquête ook per mail hebben ontvangen, maar mocht dat niet zo zijn dan kan men deze ook via de onderstaande link invullen.

Link van de enquête: www.thesistools.com/web/?id=324548

Naast de enquête zullen zij ook interviews afnemen, kijken naar de financiële huishouding,  de structuur van de organisatie en aanwezig zijn op een zaterdag en zondag om te kijken hoe het er op de wedstrijddagen georganiseerd is. Zo was Thomas afgelopen dinsdag ook aanwezig op de info avond “Hoe rolt de bal in de toekomst bij vv Haren”.

Wij hopen op jullie medewerking zodat Thomas en Rik een goed onderbouwd rapport kunnen maken waar wij als vereniging weer wat aanhebben om te verbeteren.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder