Martin Koops nieuwe hoofdtrainer vv Haren

1.972

Op woensdag 19 december heeft de Voetbalvereniging Haren Martin Koops als nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen 2013-2014 gecontracteerd.

De sollicitatiecommissie heeft hem, uit de 22 sollicitanten, unaniem voorgesteld aan het bestuur als de juiste trainer voor de komende periode voor vv Haren. Het bestuur heeft dit advies overgenomen en beide partijen zijn enthousiast over de komende samenwerking.

Martin Koops, docent aan het Alfa College Sport en Beweging, 53 jaar en oud voetballer van FC Groningen, heeft een ruime trainerservaring. Hij is nu nog actief als trainer bij ONR uit Roden, waar hij na dit seizoen drie jaar lang hoofdtrainer is geweest.

Naast het hoofdtrainerschap, vindt hij het belangrijk om binding met een club te krijgen en zijn betrokkenheid met jeugd te kunnen inzetten. In zijn trainersverleden heeft hij laten zien dat hij bovenstaande ook waarmaakt. Dit waren belangrijke reden voor de vv Haren om in zee te gaan met Martin als nieuwe hoofdtrainer voor de vv Haren.

Op de foto overhandigt voorzitter Klaas Helder (rechts) het trainerstenue aan Martin Koops.

zp8497586rq

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder