Sponsor-netwerkavond vv Haren

1.480

Vanavond organiseert de sponsorcommissie van vv Haren een sponsor-netwerkavond voor sponsoren, vrijwilligers en ondernemers uit de Gemeente Haren.

Het programma ziet er als volgt uit:

20.00 uur:       Ontvangst
20.30 uur:       Opening door voorzitter Klaas Helder van vv Haren

                          Sprekers:        Hans Nijland (Directeur FC Groningen)
                                                   Edwin Froma (Marketeer FC Groningen)
                                                   Theo Sieling (Wethouder Gemeente Haren)

21.45 uur        Rondvraag
22.00 uur       Afsluitende borrel

Hans Nijland is al jarenlang algemeen directeur van FC Groningen, op dit moment is hij o.a. bezig met het thema “Hoe bouwt de FC Groningen samen met haar sponsoren (o.a. Essent en Energy Valley) aan een imago dat in positieve zin steeds meer afwijkt van het imago van de meeste andere betaald voetbalorganisaties in Nederland”.  

Edwin Froma werkt marketeer bij de FC Groningen, zijn thema is  “Hoe zet je het merk FC Groningen in de markt”, uiteraard is het social media hier een belangrijk onderdeel van. Edwin werkt sinds 1 februari jl. voor de FC, daarvoor was  hij o.a. werkzaam bij  Kamer van Koophandel Noord-Nederland, Bedrijven Contactdagen B.V. en 550merken.

Theo Sieling is o.a. wethouder sport van onze gemeente, zijn thema zal zijn “hoe belangrijk is sport voor de gemeente Haren”?

Onze sponsoren, vrijwilligers en alle ondernemers uit de Gemeente Haren zijn van harte welkom.

Tot vanavond!!

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie vv Haren
Hendrik Hekkema
Frank Logjes
Pascal Bouwman

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder