Voorbeschouwing vv Surhuisterveen 1 – vv Haren 1 (zondag 24 september)

1.160

Komend weekend gaat vv Haren 1 op bezoek in en tegen vv Surhuisterveen. Vorig seizoen won Haren uit met 1-4 en verloor thuis met 2-3 van de toenmalige periodekampioen. Surhuisterveen liep promotie uiteindelijk net mis.

Haren 1 kende tot op heden een slechte voorbereiding. Alleen tegen Amboina in de beker werd er gelijk gespeeld 2-2. De overige wedstrijden werden allen ruim verloren. Vorige week besliste VAKO snel de wedstrijd en liep de 3e klasser voor rust uit naar 0-3. De wedstrijd eindigde in een terechte 1-5 nederlaag. (Doelpunt; Klaas-jan Veenstra). Echter Haren creëerde zelf voldoende kansen en was zelfs een fase de betere. Maar het ontbeerde de ploeg nog de echte scherpte voor de goal.

Zo zag (doven-) International Martin Mojet zijn inzetten door een prima goalie meerdere malen fabuleus gekeerd. En dat moet wel beter komende zondag. Maar ook met het oog op de interland ontmoeting in en tegen België in het vooruitzicht!

Haren 1 treft zondag een ploeg die vorige week wel wist te winnen. 5e klasser Kloosterburen werd met ruime cijfers verslagen 1-7. Zo gemakkelijk zal het niet gaan tegen Haren. De verwachting is dat het een gelijkopgaande strijd zal gaan worden!
Surhuisterveen wordt door velen gezien samen met Gruno als titelkandidaat. En Haren 1?

Mutatie
Indien de papierwinkel van de KNVB meewerkt zal de achterhoede vanaf komende week een Italiaans tintje krijgen. En dat zou een welkome versterking zijn. (Later meer).

Haren 2 strandde in de beker en verloor onnodig met 2-1 / (1-1) van Stadspark 4. Doelpunt werd gemaakt door Rob Bulthuis. Komend weekend komt om 11.00 uur Stadspark 3 op bezoek. Een pittige tegenstander. Bij Haren 2 ontbreken o.a. Nils Jansen en Edwin Meijer. Beide spelers sluiten aan bij de 1e selectie. Bovendien zijn Robert Oosterveld en de gebroeders van Dalen niet wedstrijdfit.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder