Algemene Kennis Quiz vv Haren groot succes!!

1.559

Afgelopen vrijdag werd in de kantine van vv Haren voor de 4e keer de Algemene Kennis Quiz georganiseerd.

Onder leiding van Bart en Chris werden er 8 vragen ronden gehouden met beeld-, en geluidsfragmenten, algemene vragen en een muziekronde. Nieuw dit jaar was de ronde waarin er in 10 flesjes geroken moest worden en de deelnemers hierbij de geur in het betreffende flesje moesten raden.

De opkomst was dit jaar nog weer groter dan voorgaande edities, er waren maar liefst 63 deelnemers aanwezig. Er waren afgelopen vrijdag veel nieuwe deelnemers, waaronder 7 dames van het kersverse vv Haren dames-team die op de dinsdagavond trainen.

De winnaars van deze editie zijn Jasper van der Meulen, Roald Reitsema, Henk de Haan en Marc Menses, die op een half punt de winnaars van vorig jaar wisten te kloppen.

Iedereen ging aan het eind van de avond met een leuke prijs naar huis en als we de reacties na afloop mochten geloven, dan komt er volgend jaar op zeker een 5e editie van deze quiz.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder