Hoofdsponsor Jeugd: Stichting Kinderopvang Haren

Over Stichting Kinderopvang Haren

Stichting Kinderopvang Haren (SKH); de  leukste organisatie voor kinderen van 0 tot 12 jaar in de gemeente Groningen die met 95 (parttime) medewerkers en 10 gastouders alle vormen van kinderopvang verzorgt. Wij zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, ontspanning en vrije tijd van kinderen. In een veilige omgeving met een goede sfeer kunnen kinderen en medewerkers hun talenten ontwikkelen.

Bij de SKH zetten we ons allemaal in om uw kind een fijne en leuke dag te geven. We proberen iedere dag weer een warme, rustige en ontspannen sfeer te creëren, waardoor de kinderen zich veilig voelen en op ontdekking uit durven gaan.

Bij de opvang van de allerjongsten ligt het accent op de verzorging, de voeding en vooral liefdevolle aandacht geven. We nemen rustig de tijd voor het voeden, verschonen en naar bed brengen. In deze één op één contacten is het mogelijk om een goede relatie op te bouwen met de kinderen.

Oudere kinderen kunnen bij ons experimenteren en hun zelfstandigheid vergroten. Zodra het kan worden kinderen uitgenodigd om deel te nemen aan activiteiten. Deze activiteiten variëren van deelname aan dagelijkse zaken als opruimen en tafel dekken tot het meedoen aan het aanbod van de pedagogisch medewerkers zoals muziek maken, een dans & drama activiteiten en sporten.

Website: https://kinderopvangharen.nl/

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder