Grote Clubactie 2018

1.116

vv Haren gaat doet ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie

Jeugdleden van vv Haren zijn afgelopen zaterdag zaterdag 15 september gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

vv Haren gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

“Dit jaar hopen wij met de opbrengst trainingsmateriaal en jeugdactiviteiten te realiseren. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

vv Haren doet meer dan 30 jaar mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar werd er ± €650 opgehaald. Met dit geldbedrag werden afgelopen seizoen onder andere de niet voetbal gerelateerde jeugdteamuitjes gerealiseerd.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Niemand aan de deur geweest? Online loten kopen kan ook via onderstaande link:

https://clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingHaren1

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder