Nieuwe sponsoren selectie vv Haren

1.453

Vanaf aankomend seizoen heeft vv Haren twee nieuwe sponsoren aangetrokken voor de 1e en 2e selectie.

Het contract met hoofdsponsor Stern uit Haren liep eind juni af en zij had in een vroegtijdig stadium al aangegeven dat wegens een reorganisatie een verlenging niet haalbaar was. Stern zal nog wel verbonden blijven als bordsponsor aan onze vereniging. Ook de subsponsor van vv Haren 1, Schildersbedrijf Edwin Muurling, heeft zijn aflopende contract niet verlengd maar ook deze sponsor blijft als bordsponsor onze vereniging trouw. Wij danken Stern Haren en Schildersbedrijf Edwin Muurling voor de prettige samenwerking in de afgelopen 3 jaar.

vv Haren heeft voor zowel het 1e als ook het 2e elftal twee nieuwe sponsoren weten te verbinden aan aan onze vereniging.
Mumbo Media uit Veendam is de nieuwe hoofdsponsor van vv Haren. Het bedrijf is gespecialiseerd in de opmaak en het beheer van websites, webshops, webhosting, drukwerk, prints en belettering.

Expert Haren is de nieuwe subsponsor van het 1e en 2e elftal. Het bedrijf van eigenaar Ivo Hof is gevestigd aan de Rijksstraatweg in Haren en gespecialiseerd in witgoed, audio, huishoudelijke apparaten en meer. Ook expert Zuidlaren staat sinds enige tijd onder leiding van de heer Hof.

Beide sponsoren gaan in eerste instantie een contract aan voor de periode van 3 jaar. Zowel het 1e als ook het 2e elftal zullen vanaf dit seizoen in de zelfde tenues gaan spelen. Mumbo Media komt voorop de shirts te staan en Expert Haren komt met haar product LG Oled TV op de achterkant van de shirts. De reclame uitingen van de nieuwe sponsoren zijn inmiddels opgehangen rondom het hoofdveld.

vv Haren dankt beide nieuwe sponsoren en ziet uit naar een fijne en intensieve samenwerking.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder