Parkeeradvies & Voorverkoop FC Groningen – FC Emmen (zaterdag 23 juli, aanvang 15.30 uur)

2.151

Bezoekers van de wedstrijd FC Groningen –FC Emmen die met de auto komen, worden geadviseerd hun auto te parkeren rondom het Sportcentrum Scharlakenhof aan de Geertsemaweg in Haren. Bij het sportcentrum zijn twee grote parkeerterreinen die benut kunnen worden en tevens is het geen bezwaar als aan één zijde van de Geertsemaweg auto’s worden geparkeerd. Vanaf de Geertsemaweg kan men dan lopend via de Scharlakenlaan aan de zijde van de Dr. Ebelsweg het Sportpark de Koepel betreden.

Met de auto kan men vanaf de Dr. Ebelsweg komende vanuit de richting Waterhuizen of de richting Rijksstraatweg op de rotonde het Felland Noord oprijden. Vervolgens kan men aan het einde van Felland Noord rechtsaf het Felland oprijden. Direct over het spoor slaat men dan linksaf de Geertsemaweg op. Aan het einde van de Geertsemaweg bevinden zich de parkeerterreinen van de Scharlakenhof.

Mocht het rondom de Scharlakenhof vol raken dan zal men de auto in de wijk moeten parkeren. Het parkeren zal zodanig plaats moeten vinden dat noodhulpdiensten te allen tijde kunnen passeren. Dringend verzoek is om de parkeerverboden aan de Onnerweg op te volgen. Parkeren op de Dr. Ebelsweg is verboden en gelieve niet op begraafplaats Harenerhof parkeren.

Voorverkoop
Voor kaarten in de voorverkoop kunt u terecht bij Erik Berends De Echte Groenteman en Paul’s Snacks & Broodjes. Een kaartje voor volwassenen kost €9,- en voor jeugd t/m 12 jaar €4,-. Voor kinderen t/m 4 jaar is de toegang gratis. De kassa is op de wedstrijddag vanaf 13.00 uur geopend. Een kaart kopen in de voorverkoop voorkomt lang wachten bij de kassa.

Adressen voorverkoop:

De Echte Groenteman Berends (Anjerlaan 23a – Haren)
Paul’s Snacks & Broodjes (Rijksstraatweg 173 – Haren).

 

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder