(update) Seizoen is begonnen… eerste verslag is van F2

1.073

Update: Net binnengekomen verslag D1 (klik hier)

Het seizoen is begonnen en het eerste wedstrijdverslag is ingeleverd door F2.

Afgelopen zaterdag ging de bal weer rollen. Alle jeugdteams zijn ingeschreven voor de bekercompetitie zodat ze al een paar oefenwedstrijden in de benen hebben voordat op 6 (B/C) en 13 (D/E/F) september de reguliere competitie start.

Er werden verschillende resultaten geboekt, zo verloor B1 onverdiend in de laatste minuten. C1 boekte een mooie overwinning bij GVAV Rapiditas, helaas moest Kirsten, na een harde duw, naar het ziekenhuis alwaar een sleutelbeenbreuk werd geconstateerd.
D1 begon het seizoen ook goed met een 1-5 overwinning bij Amicitia/ON. De tegenstander, Gorecht D3, was een maatje te groot voor onze D2. Daarin tegen was onze E1 weer een maatje te groot voor HS’88 E2, 8-1 overwinning. E2 maakte er een spannende wedstrijd van tegen Actief en kwam met een 4-6 overwinning thuis. Met een nieuwe samenstelling is het nog even wennen voor E3, Engelbert E2 was nog iets te sterk. F1 had een spannende wedstrijd tegen Groninger BoysF1, helaas net verloren met 1-2. Tot slot boekte F2 een zeer mooie overwinning op Noordwolde F2, 7-1. Lees het uitgebreide verslag van deze wedstrijd hier. 

 

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder