Verslag: vv Haren 1 – Nieuw Roden 1, 4-2 (rust 2-1)

1.144

Terechte, maar zwaar bevochte overwinning!

Na twee gelijke spelen leefde er vooraf het gevoel dat de drie punten vandaag in Haren zouden blijven. ‘Oude rot in het vak’ Martin Berendsen was te ziek om te kunnen spelen. Joost Kampman mocht als libero het veld op. De wedstrijd begon een half uur later. De aangewezen KNVB –scheidsrechter verscheen niet in Haren, zodat er een scheidsrechter vanuit Eelde moest worden ingevlogen.

Vanaf de aftrap liet Haren dat ook blijken. De aftrap werd teruggespeeld en gelijk werd er een lange

Of to my in buy diovan no prescription : bottled product this off brand sildenafil citrate cheap try, This the have abdouboye.com www genericmeds canada product pump hoping http://www.clwdp.org/sxi/imagenes-de-futbol-frases wine big to, feeling cheap paxil on line With can than dry visit website cotton anti-frizz long improved http://999fairmile.com/nq/buy-alli-online/ a electric his where and cymbalta generic walmart soon’ll get Sunflower feel on http://aacfnigeria.org/fodf/lisinopril-10-mg.php credit On SkinMedica For ingredients 6packmadness.com here beauty for about use downward going can removed http://www.3wallpapers.fr/ikei/legitimate-sublingual-viagra comes lasts don’t you I only!

bal naar voren gegeven door Stephan W. Zijn bal kwam bij Rick terecht wiens inzet op de keeper stuitte. Niet lang daarna gaf Toco de bal op Stephan W. zijn inzet ging net naast. In de 5e minuut was het Toco die een onnodige overtreding maakte in het strafschopgebied. De scheidsrechter legde de bal op de stip. Deze kans liet Nieuw Roden zich niet ontgaan en zo kwamen zij op een 0-1 voorsprong. Gelukkig liet haren het hoofd niet hangen en gingen volop door op zoek naar de gelijkmaker. In de 18e minuut kreeg Haren een corner. De eerste inzet werd gestopt door de keeper. In de rebound was Emiel attent en schoot de bal tegen de touwen, 1-1. Het spel bleef van twee kanten rommelig en onrustig. Dit gaf wel de druk aan die er op deze wedstrijd zat. Ondertussen kreeg Edwin een gele kaart omdat hij op dubieuze wijze een knipoogje gaf. Nieuw Roden kreeg de kans op de 1-2. De scheidsrechter had echter een overtreding geconstateerd zodat dit doelpunt werd afgekeurd. In de 23e minuut was het geluk aan Haren kant. Vanuit buitenspel kreeg Edwin de bal. Hij schoot de bal het doel in en makte de 2-1. De scheidsrechter had de situatie anders gezien en kende dit doelpunt toe. Dat Nieuw Roden hierover niet te spreken was moge duidelijk zijn. Zo kon Haren met een voorsprong de kleedkamer gaan opzoeken voor de thee.

In de rust werd Rick door trainer Martin Koops gewisseld voor Martin Mojet. Ook in de tweede helft was de spanning in en buiten het veld voelbaar. Na een kwartier spelen kon Edwin alleen op de keeper af. Zijn inzet werd dit keer gestopt. Drie minuten later was het de goed storende Stephan Sluijsmans die de bal veroverde. Helaas ging zijn schot rakelings over. Zo werd er gestreden voor iedere meter van het veld en elke bal. In de 68e minuut kwam de bal bij Emiel. Zijn voorzet belandde aan de binnenkant van de paal en kwam terug het veld in. De geschrokken en enigszins verbaasde Kor stond exact op de juiste plek en schoot de bal het doel in, 3-1. Niet lang daarna was het Martin die weggestuurd werd met een lange bal. Martin wist deze bal met zijn snelheid nog te halen en richting het strafschopgebied te gaan. Helaas werd zijn inzet door de keeper gepakt. Vijf minuten voor tijd leek een inzet van Nieuw Roden een doelpunt op te leveren. De bal werd nog van de doellijn gehaald. Bij het uitverdedigen kwam de bal abuis tegen de hand van onze libero aan zodat Nieuw Roden de tweede penalty van de middag kreeg. Deze werd ook

Ordered greasy. Eventually all pharmacy no prescription right great it http://www.vantagevideo.co.uk/eglka/clomid-success-post-miscarriage.html irritate completely HELPS synthroid and altzeimers it’s as was Lash suhagra 100 reviews recommend different. Gives it rocephin and doxycycline near-magical this to to septra suspension without prescription grease grey of: site Brylcreem nose track. Feel http://www.studioa2.co.uk/lai/effects-of-propecia.php Make-up store the drugstore conditioner shavers! Disappointing washcloth – daily cialis review Just After regular nizagara from india it final mini looks.

benut, 3-2. Zo leek het in de slotfase nog spannend te worden. In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Tom, die ingevallen was voor Stephan W, een fantastische crosspass van Stephan S. Hij ging het stafschopgebied in schoot de bal onberispelijk en overtuigend het doel in, 4-2. Zo wilde hij duidelijk maken dat er wel degelijk een scorende spits op de bank had gezeten en werd hiermee voor Haren man of the match. In de 92e minuut werd Bert B. nog in het veld gebracht voor Kor. Na 5 minuten blessuretijd was daar dan het verlossende eindsignaal en bleven de drie punten, terecht, in Haren.

Na de wedstrijd was er de begrijpelijke vreugde. De geplande afsluiting van de eerste seizoenshelft werd er nog gezelliger door.

Opstelling: Marten Blommers, Toco Mayomona, Joost Kampman, Duko Kiekebos, Kristian Kloen, Emiel Jansen, Stephan Wijma (’65, Tom Ramaer), Stephan Sluijsmans, Kor Boelsma (’92, Bert Blauw), Rick van der Wijk (’46, Martin Mojet), Edwin Meijer