Voetbalacademie Noord organiseert voetbaldagen in de zomervakantie

1.367

Van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2013 organiseert Voetbalacademie Noord in samenwerking met vv Haren een uitdagende voetbalweek met als thema “trainen als een profvoetballer.” Ons motto is; “veel doen, veel leren en héél veel plezier” en dit blijkt iedere keer weer een succesvolle formule. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe elementen in het programma en deze zomer komen o.a.: schiet de trainer eraf, RETRO-voetbalfuncircuit en een speciale reflextraining voor keepers aan bod. Door middel van deze activiteit willen we laten zien hoe Voetbalacademie Noord te werk gaat. Daarnaast willen we de deelnemers laten ervaren hoe een week van een profvoetballer of profkeeper er uit ziet.

Het voetbalkamp is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Wanneer er onder de “oudere” jeugd voldoende animo bestaat om aan deze voetbaldagen deel te nemen zal er een  programma op maat voor die leeftijdscategorie worden samengesteld. Er worden dan meer activiteiten buiten het prachtige sportpark van vv Haren georganiseerd.

Tijdens de voetbaldagen wordt er onder leiding van toptrainers (o.a. Cor Meijer) in het jeugdvoetbal een professioneel voetbalprogramma afgewerkt. Het is een dagvullend programma van 10.00 uur tot 15.30 uur. Na iedere trainingsdag gaan de kinderen weer naar huis.

De kosten van dit kamp bedraagt € 79,00 per persoon (lhet bestuur van vv Haren geeft leden van vv Haren een korting van € 20,00) . Deze prijs is inclusief twee trainingen per dag van minimaal 90 minuten, een lunch, voldoende drinken en versnaperingen tussendoor. Verder tekenen de deelnemers bij binnenkomst op maandag een heus profcontract en ontvangen zij een team- en/of actiefoto.

Wanneer een deelnemer ook nog met een eigen professionele trainingsbal en/of origineel Voetbalacademie Noord tenue wil trainen is dit mogelijk. Dit kunt u dan bij de inschrijving vermelden op het inschrijfformulier.

Dus wil jij in de zomervakantie actief bezig zijn met je grootste passie, voetbal? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor dit fantastische evenement. Je kunt je opgeven via www.voetbalacademienoord.nl.

Het is een clubonafhankelijke activiteit, dus iedereen kan mee doen. Zowel kinderen van vv Haren als van andere clubs. Ook vriendjes en vriendinnetjes die niet op voetbal zitten zijn van harte welkom!

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@voetbalacademienoord.nl.
Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Alvast een fijne zomervakantie en hopelijk tot ziens bij het voetbalkamp.

Met vriendelijke groet,

Team Voetbalacademie Noord 

Poster Voetbalacademie Noord

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder