Wij krijgen voetballes!!!

1.976

Wij krijgen voetballes!!

Op het schoolplein, in de achtertuin, tussen de garageboxen of op straat: allemaal locaties waar je als kind kunt voetballen. Nederland is een voetballand. Dat zie je terug in de creativiteit waarmee kinderen iedere mogelijkheid aangrijpen om de omgeving om te bouwen tot hun eigen voetbalveldje. Twee jassen als doelpalen, iets ronds wat door kan gaan als een bal en …… voetballen maar.

vv Haren organiseert samen met alle basisscholen in Haren voetballes tijdens de gymnastieklessen.

Door spelers van vv Haren onder leiding van Cor Meijer, hoofdtrainer en Duko Kiekebos, aanvoerder van vv Haren 1, werd er deze week op alle basisscholen in Haren een leuke en gezellige les gegeven. Bedoeld om de kinderen uit Haren te laten kennismaken met het voetbalspelletje. In spelvorm werden de kinderen de beginselen van voetbal uitgelegd en spelenderwijs ingepast door onder andere dribbel-, schiet- en pass spelletjes.

Duko Kiekbos, aanvoerder van heren 1, vv Haren; “Fantastisch om te zien hoe snel de kinderen uit groep 3, 4 en 5 het voetbalspelletje oppakken. Er is veel geleerd, maar waar ik het meest van heb genoten is het enorme enthousiasme waarmee de kinderen aan de voetballes hebben deelgenomen. De glinsterende ogen en de bezwete, rode gezichtjes aan het einde, dat vind ik mooi.”

Voor kinderen die enthousiast zijn geworden, biedt vv Haren op zaterdag 13 mei van 11:30 tot 13:00 uur een gratis en geheel vrijblijvende voetbaltraining onder leiding van vv Haren in samenwerking met Voetbalacademie Noord, aan. Bent u daar in geïnteresseerd geef u dan op via het volgende mailadres: voetbalclinic@vvharen.nl

 

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder