E3 neemt de overwinning mee naar huis op een drassig veld

1.365
Vol verwachting klopt ons hart deze zaterdagmorgen. Zullen we nu, uit tegen het altijd lastige Aduard, de koppositie overnemen?
De wind waait door de bomen en daar staan we dan, op het drassige veld.
Maar niets werkt beter dan een snelle eerste goal om de wind en de kou te verdrijven.
GOAL!!! E3 gaat na een prachtig samenspel tussen Wout, Jasper en het keiharde schot van Finn meteen aan de leiding. Bart en Anniek houden de route naar het doel van VV Haren dicht. En de enkele keer dat Jelle in actie moet komen heeft hij de bal muurvast. Top! Danny Blind zou willen dat hij zo’n keeper en verdediging had.
Het middenveld wordt bemand door Wout en Fenne. Zij zorgen met z’n tweeën voor een continue aanvoer van ballen richting de spitsen. Vera gooit haar hele lijf in de strijd om de bal tegen te houden en weet hem steeds met perfect gemikte passes bij de dichtstbijzijnde  teamgenoot te krijgen.
Dan een aanval van Tim en Jasper, Jasper schiet en bijna een goal.
Dan Jasper en Finn in de aanval …………en weer net niet.
En ook na de prachtige voorzet van Fenne gaat die van Tim er niet in.
Uit een of ander hoek komt dan een schot van Aduard waardoor de bal in het net achter Jelle komt.
Met 1-1 naar de rustIk weet niet of het team pepernoten heeft gehad in de rust.
Maar vanaf de eerste seconde gaan de spelers weer vol voor de winst. En niet snel na het begin van de tweede helft staan we op 2-1 na een prachtige onderschepping van Anniek die hem door tikte naar Wout, door naar Jasper, naar Finn en Goal!
Dan weer zo’n prachtige pass van Fenne naar Tim, knalhard op de paal en even later Finn, raak!
Jasper , Anniek en Bart rennen wat af tegen de grote jongens en meisje van Aduard.
Maar alle keren dat Aduard er toch een schot op doel uitperste was daar Jelle, die als een rots in branding had besloten in de tweede helft geen doelpunt meer door te laten. Hij dook op alle ballen, ook als deze nog op de punt van de schoen van de tegenstander lag, en hij had ze allemaal!
Na een prachtige onderschepping van Vera, overbrugt Wout de meters naar Tim. Tim haalt uit en……….weer die paal ( zijn de palen breder in Aduard? )

Met drie (kaatsen) ballen in het net leverde deze tweede helft een hattrick op voor Finn! 4-1 ! Top gedaan allemaal. Hulppiet Eric appte dat vanavond iedereen zijn schoen mocht zetten.

Een fijn weekend gewenst,

Ria Zwanepol

Ps willen de ouders van Bart de volgende keer het verslag schrijven?

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder