Kaboutertrainer Ab Tuinman zwaaide af

1.262

Zaterdag 3 juni was de laatste training in de voorjaarsreeks van het kaboutervoetbal. Voor onze trainer Ab Tuinman een bijzondere, voor hem was dit echt de allerlaatste keer want na ruim 13 jaar zet hij een punt achter zijn trainerscarrière. Vele kinderen uit Haren hebben leren voetballen bij trainer Ab en inmiddels spelen er al een aantal van zijn “talenten” in het eerste elftal van de vv Haren.

Iedere zaterdagochtend was Ab al vroeg bezig met het voetbal, zo haalde hij zelf altijd het fruit op van bij Groentezaak Berends dat na iedere training wordt uitgedeeld aan de kinderen en ging hij pas weg als iedereen weer tevreden naar huis was gegaan.
Die zaterdag moest Ab nog wel even aan de bak want er waren liefst 25 enthousiaste kabouters aanwezig in het Welpenstadion van de vv Haren. Samen met Robert Rosema, die vanaf komend seizoen het stokje van Ab overneemt werden er diverse voetbalspelletjes gedaan en was het weer een hele gezellige afsluiting van het seizoen. Tot slot kregen de kabouters nog een mooi diploma en een heuse medaille overhandigd van trainer Ab en was het feest compleet!

Het kaboutervoetbal start weer in september en is al voor kinderen vanaf 3 jaar. Dus als uw zoon/dochter op een speelse manier kennis wil maken met voetbal kom dan gezellig langs bij vv Haren of meldt je aan bij kaboutervoetbal@vvharen.nl

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder