Ook voor de “oudjes” ruimte bij VV Haren

Ook Haren de Krant en Expeditie Grunn zien onze veteranen spelen

1 845

In Haren de Krant werd vorige week aandacht gegeven aan onze veteranen met een mooi artikel:

Bij VV Haren doen de ‘oudjes’ het nog prima. Een team van 60- en 70-plussers gaat iedere zondag rond 10.30 uur ‘de wei’ in op Sportpark De Koepel om een balletje te trappen. Het team zoekt versterking, omdat een paar mannen het rustiger aan willen doen.

Herman van Steenwijk (71) is heel enthousiast. Hij speelde met onderbrekingen zijn hele leven bij VV Haren en zelfs toen hij de 60 was gepasseerd wist hij van geen ophouden. Die mentaliteit is tekenend voor dit team, zegt hij. “We gaan er natuurlijk niet meer vol in zoals vroeger en we geven elkaar de ruimte om een bal aan te nemen en verder te spelen. Het is echt fantastisch om te doen.”

Wie interesse heeft om eens een paar keer mee te voetballen is welkom. Pas later moet men zich dan aansluiten als niet-spelend lid van VV Haren. Mail uw interesse gerust aan: vansteenwijk@hotmail.com

PS. Zondag 18 februari was Expeditie Grunn op ons Sportpark bij onze veteranen op bezoek. Zondag 18 februari om 18.00 uur wordt er in de uitzending op RTV Noord aandacht aan besteed.

1 reactie
  1. Günter Christmann Mobil: 015115211565 zegt

    Hallo Herman van Steenwijk, meine Name ist Günter Christmann vom VfL Bad Zwischenahn. Trainiere und Coache die 70 + des VfL Bad Zwischenahn im Ammerland. Ich habe von Deinen Aktivitäten der 70 + gehört. Möchte gerne Kontakt aufnehmen zwecks eines sportlichen Treffen. Würde mich freuen, wenn von Dir eine Rückmeldung kommt.
    Mit den besten Grüßen
    Günter Christmann

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder