Spaar met Jumbo Haren Anjerplein & Kroonkampweg mee voor vv Haren

1.725

Van maandag 13 februari tot en met zondag 23 april 2017 vindt de Jumbo Sponsoractie bij de Jumbo vestigingen in Haren plaats. Tien weken lang ontvangen klanten van Jumbo Haren Anjerplein 31 en Jumbo Haren Kroonkampweg 10 bij besteding van elke € 10,00 aan boodschappen 1 sponsorvoucher t.w.v. € 0,10. De sponsorvoucher(s)  kunt u doneren aan vv Haren via de actiekast in de winkel Zie foto), via de Facebookpagina’s van de Jumbo vestigingen of inleveren bij de kantine (Jumbo-box)

Wilt u dat vv Haren een zo hoog mogelijke bijdrage ontvangt? Roep dan zoveel mogelijk familie, vrienden, collega’s en buurtgenoten op om mee te sparen!

Verdien een bonus via Facebook
Naast het verzamelen van sponsorvouchers kan vv Haren een bonus verdienen door deel te nemen aan verschillende speciale acties. Eén van die acties loopt via Facebook. Via de Facebookpagina’s van de Jumbo’s in Haren worden tijdens de sponsoractie berichten geplaatst, waarin de contactpersoon van een willekeurige vereniging wordt gevraagd om binnen 10 minuten contact op te nemen. Neemt de contactpersoon binnen 10 minuten contact op? Dan verdient de vereniging een bonus van € 100,00. En die bonus kunnen wij goed gebruiken!

Ook jullie kunnen hier een bijdrage aan leveren door de Facebookpagina’s van de Jumbo’s in Haren te liken en te volgen. Jullie kunnen de contactpersoon van onze vereniging inseinen zodra er een bericht verschijnt over onze vereniging.

De contactpersoon van onze vereniging is: Edwin Nijdam
U kunt hem bereiken op telefoonnummer: 06-466 28 498

Like de Facebookpagina’s van de Jumbo’s in Haren:

https://www.facebook.com/JumboHarenAnjerplein
https://www.facebook.com/jumbosupermarktharen

 

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder