Stichting Kinderopvang Haren trotse nieuwe sponsor D-ers vv Haren

0 1.525

Al jarenlang hebben vv Haren en de Kinderopvang een uitmuntende samenwerking voor de opvang van de kinderen. De afdeling BSO Op Stelten van de kinderopvang is gevestigd in een gedeelte van het clubhuis van vv Haren.

Deze goede samenwerking van de Stichting Kinderopvang Haren en voetbalvereniging Haren zetten beide partijen voort met een sponsorovereenkomst voor 5 jaar voor de D-ers van vv Haren.  Directeur Wilma Pouw was persoonlijk aanwezig om de shirts te overhandigen.

De Stichting Kinderopvang Haren is gespecialiseerd in ontwikkeling, ontspanning en vrije tijd van kinderen. In een veilige omgeving met goede sfeer kunnen kinderen en medewerkers hun talenten ontwikkelen. Een visie die volledig aansluit bij de visie van vv Haren.

Belangstelling?
Als er jongens en meisjes zijn die vrijblijvend een aantal keren willen meetrainen is dat uiteraard altijd mogelijk.

De D-ers van vv Haren trainen dinsdag ( 17.30 – 18.30 uur.) en donderdag (17.30 – 18.30 uur.). Voor eventueel verdere informatie kunt u terecht bij Richard Spitzers. Jeugdvoorzitter vv Haren ( tel: 06-11005383 / mail: lid@vvharen.nl) of kijk op www.vvharen.nl

Stichting Kinderopvang Haren trotse nieuwe sponsor D-ers vv Haren
Stichting Kinderopvang Haren trotse nieuwe sponsor D-ers vv Haren
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder