Update: Coronavirus: Tot 06 april 2020 geen trainingen & wedstrijden + kantine gesloten!

0 1.170
VV Haren volgt het advies op van het kabinet, het RIVM en de KNVB. Alle activiteiten van VV Haren op Sportpark “De Koepel” liggen stil tot 6 april 2020.
 

Dat betekent dat tot 06 april de kantine gesloten is, er geen trainingen zijn, er geen wedstrijden gespeeld worden en ook alle andere publieks-activiteiten worden opgeschort.

 

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de competities en wanneer duels worden ingehaald. Zodra hier iets meer over bekend gemaakt wordt, wordt dit op de website en via de Social Media gecommuniceerd.
 
We willen natuurlijk graag met ons allen voetballen, maar we begrijpen dat er omstandigheden zijn die op dit moment zwaarder wegen. We vertrouwen op jullie begrip.
 
Wij wensen een ieder veel gezondheid toe!
 
16 maart 2020,

Bestuur VV Haren

bestuur@vvharen.nl

 

Voor actuele informatie:

https://www.knvb.nl/
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Persbericht KNVB: Zondag 15 maart 2020

Onderwerp: Geen voetbalwedstrijden tot en met 6 april

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren.

Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden.

De komende periode gebruiken we om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder