UPDATE nieuwe (kunst-)grasvelden

0 624

UPDATE NIEUWE KUNSTGRASVELDEN (D.D. 19 AUGUSTUS):

Voor wie de afgelopen periode langs ons mooie sportpark heeft gelopen, kan zien dat daar hard gewerkt wordt. Hard gewerkt aan nieuwe kunstgrasvelden en nieuwe verlichting.

De planning is om in de week van 26 augustus het eerste nieuwe veld op te leveren. Daarna volgt elke week 1 extra veld. De verwachting is dat rond 16 september de aanleg van àlle velden afgerond zal zijn.

Dat betekent dat we de komende periode nog wat moeten puzzelen met de trainingen, aangezien de selectie elftallen van Haren en Gorecht voorrang krijgen.

Concreet betekent dit  dat er aankomende week nog niet getraind kan worden door de overige senioren elftallen.

De jeugdtrainingen starten op het moment dat de scholen weer beginnen. De eerste training is dan 30 augustus en dan is in elk geval het Westveld weer bespeelbaar. Door de jeugd kan er dan ook vanaf 30 augustus worden getraind. Op dat moment zal worden gekeken of dit op het Westveld of Tunnelveld is.

Hou de website en de socials in de gaten voor meer updates over ons sportpark.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder