Wedstrijd FC Groningen – Roda JC verplaatst naar zondag 26 juli, aanvang 12.30 uur.

0 1.890

Op advies van de politie is in verband met de weersomstandigheden de wedstrijd FC Groningen- Roda JC verplaatst naar zondag 26 juli, aanvang 12.30 uur.

Indien u deze wedstrijd komt bezoeken wordt u in verband met de te verwachten drukte aangeraden om lopend of per fiets (ingang Onnerweg) te komen.

Bezoekers van de wedstrijd die toch met de auto willen komen, worden geadviseerd hun auto te parkeren rondom het Sportcentrum Scharlakenhof aan de Geertsemaweg in Haren. Bij het sportcentrum zijn twee grote parkeerterreinen die benut kunnen worden en tevens is het geen bezwaar als aan één zijde van de Geertsemaweg auto’s worden geparkeerd. Vanaf de Geertsemaweg kan men dan lopend via de Scharlakenlaan aan de zijde van de Dr. Ebelsweg het Sportpark de Koepel betreden.

Mocht het rondom de Scharlakenhof vol raken dan zal men de auto in de wijk moeten parkeren. Het parkeren zal zodanig plaats moeten vinden dat noodhulpdiensten te allen tijde kunnen passeren. Dringend verzoek is om de parkeerverboden aan de Onnerweg op te volgen. Parkeren op de Dr. Ebelsweg is verboden en gelieve niet op begraafplaats Harenerhof parkeren.

De kinderen die meelopen in de line-up en/of ballenjongen/meisje zijn verwachten wij nu om 11.30 uur bij het oude clubhuis van vv Haren aan de Onnerweg.

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder