Sinterklaas bezoekt VV Haren

0 84
Een bijzondere dag vandaag voor alle kinderen van JO-7 en de kabouters. Sinterklaas komt speciaal voor onze kinderen naar VV Haren.
Om 10.30 uur komt iedereen binnen. Sommige kinderen zijn prachtig verkleed, wauw! Maar ook in je eigen kleding of tenue ben je meer dan welkom!
Clown Joepi staat ons al op te wachten en geeft een voorstelling! Ze maakt allemaal mooie dingen van…ballonnen! Een staf, een mijter en zelfs een pietje. Alle kinderen krijgen één mee voor op hun kamer, het feest kan nu al niet meer stuk!
Heerlijk ontspannen zitten we in een kring te kijken naar de mooie voorstelling en ondertussen eten we uit ons eigen bakje waar we allemaal lekkers in hebben gekregen; schuimpjes, chocolade én natuurlijk pepernoten!
Clown Joepi maakt grapjes, bakt pepernootjes met de kinderen, leert ons goocheltrucs, laat ons dansen én heeft wel een heel bijzondere schoen bij zich. Clown Joepi heeft een heeeele grote schoen, gemaakt van ballonnen. Zal ze er iets in krijgen?
Na een uurtje is het tijd om te gaan zingen, want misschien komt dan toch echt Sinterklaas nog op bezoek. We zingen, en zingen en … wat horen we daar? Een brandweersirene? Het geluid komt dichterbij en we verzamelen ons voor onze kantine. Als ik het niet dacht, daar is hij! Sinterklaas is nu echt dichtbij! En dan ook nog met een prachtige brandweerauto! Wat een plezier. We gaan gauw naar de kachel en nemen Sinterklaas en zijn lieve pieten natuurlijk mee.
De versierde stoel staat klaar en Sint vindt het heel gezellig dat alle kinderen om hem heen komen zitten. We zingen een lied en de pieten mogen nog wat pepernoten uitdelen. Maar natuurlijk hebben ze niet alleen pepernoten. Sinterklaas vertelt dat piet vannacht al bij VV Haren is geweest!
Alle kinderen mogen op zoek naar de zak met cadeaus! En dat kunnen ze, wat een goede zoekers! Want al gauw worden er twee zakken vol cadeaus gevonden in de bestuurskamer!
Sinterklaas deelt de cadeautjes uit en iedereen wacht rustig op wat komen gaat. Zodra iedereen een pakje heeft telt Sint af: 5, 4, 3, 2, 1…. openmaken maar!
Dat was echt een moment om niet snel te vergeten; alle kindjes rustig rondom Sinterklaas, die vol verwachting hun cadeautje uitpakken. Wat weet de Sint toch altijd knap wat iedereen mooi vindt en waar hij/zij van houdt. Allemaal zo blij!
Helaas was het tegen 12.00 uur écht tijd voor Sinterklaas om weer te vertrekken. Met het Grote Boek onder de arm van de Hoofdpiet zwaaiden we hen uit, totdat we ze niet meer zagen.
Bedankt allemaal voor jullie komst naar VV Haren, we hebben er met elkaar een prachtig Sinterklaasfeest van kunnen maken! We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij! Maar de lachende gezichtjes van al onze jongste toppers is het belangrijkste! Samen voetballen en ook nog plezier maken met je nieuwe vriendjes op het voetbalveld; dat zijn de mooiste momenten op de zaterdag!
Mocht je een vriendje of vriendinnetje hebben die het leuk vindt om een keertje mee te doen; kom gerust langs, je bent welkom!
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder