Wedstrijdverslag VV Haren JO15-1 – FC Assen JO15-3

Hopen op meer tegenstand ...

0 649

De JO15 speelde vandaag zijn 2e wedstrijd van deze competitie tegen FC Assen. Het complex in Assen lag er geweldig bij en de omstandigheden waren prima. Droog, niet te warm en een prima grasmat.

Denny was helaas ziek, maar verder was iedereen fit.  De trainer had dus een luxeprobleem.

Haren begon, ondanks het toch wel vroege tijdstip, fris en gretig aan de wedstrijd. Voorin zorgden Ivar, Martijn en Sven direct voor veel druk en mocht er eens een bal op de helft van Haren komen dan waren Tim, Robin, Arvid en Finn alert en zorgden er voor dat Michael rustig in zijn goal kon blijven. Haren kreeg de ene kans na de andere, maar de bal wilde er gewoon niet in. Bovendien was de keeper van FC Assen uitstekend in vorm. Hij groeide uit tot man of the match bij FC Assen en later bleek zelfs dat hij normaal in het veld staat. Dat was niet te zien?.

Na een kwartier kreeg Martijn het op zijn heupen. Met rechts speelde hij de bal langs zijn tegenstander en met links schoot hij de bal hoog in het doel. En toen dachten de andere spelers, wat Martijn kan, kunnen wij ook en in korte tijd was het 0-5. Met goed aanvalsspel en mooie combinaties bleef Haren de goal van FC Assen bestoken. Bij rust was het dan ook 0-8.

In de rust afgesproken om te blijven voetballen en elkaar de bal te gunnen. Daarnaast kreeg Robin de opdracht om meer voor de verdediging te gaan voetballen. Dat hield in dat de verdedigers een op een kwamen te spelen en daardoor scherp moesten blijven voetballen.

Na de rust was het allemaal wat rommeliger en was de laatste pass vaak net niet op maat. FC Assen bleef het proberen, maar kon niet gevaarlijk worden.

Na enige tijd werd het spel weer wat verzorgder en kwamen de goals ook weer. De uiteindelijk eindstand was 0-13.

Wederom een hoge uitslag en het is te hopen dat er de komende weken wat meer tegenstand komt.