Jubilarissen

0 115

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari zijn ook onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Normaal gesproken zouden dit alleen de leden zijn die in het vorige jaar een jubileum te vieren hadden. Dit jaar waren het er een stuk meer.

Door een administratieve “bug” in Sportlink, bleken de lidmaatschapsjaren van leden die bijvoorbeeld even gestopt zijn, niet goed door te tellen, waardoor een aantal leden in het verleden onterecht niet als jubilaris zijn aangemerkt.

Dankzij een inspanning van Richard Spitzers en Mark van Dam, zijn handmatig de nodige extra jaren toegevoegd en als extra veld in Sportlink gezet. Dit zou fouten in de toekomst moeten voorkomen.

Dit jaar zijn in het zonnetje gezet:

25 jaar lidmaatschap: Jasper van der Meulen, Patrick Dijkstra, Hans Oosterhuis, Jeffrey Vrieling, Eric Boer, Dennis van Dalen, Anita Nieborg en Geke Boer (niet op de foto: Harm Jan Paas, Melvin Meems, Frank Logjes, Albert Lulofs en Ernesto Frau)

40 jaar lidmaatschap: Edwin Muurling, Eric Plenter, Harry Takens (niet op de foto: Henk Plenter, Henk Warners en Jelte Bruiniers)

50 jaar lidmaatschap: Freddy Hensel, Gert Hovenkamp en Marco van Ewijk

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder