Kom 27 mei meetrainen met onze selectieteams

Onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer voor 2021-2022

0 454
⭐️⭐️⭐️𝑩𝑹𝑬𝑨𝑲𝑰𝑵𝑮 𝑵𝑬𝑾𝑺⭐️⭐️⭐️
Aanstaande donderdag 27 mei staat er een training gepland voor de (zaterdag-) selectieteams van VV Haren ⚽️⚽️, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2021-2022, Ahmad Mohamed.
Voor aankomend seizoen mogen we al een groot aantal nieuwe leden verwelkomen, maar ook voor jou is er uiteraard nog plek.
Ben jij dus nog op zoek naar een nieuwe vereniging voor het nieuwe seizoen, ben je niet helemaal meer op je plek bij je huidige club, wil je “gewoon wel eens wat anders” proberen, wil je sfeer proeven op het mooiste sportpark van Noord-Nederland of wil je aankomend seizoen getraind worden door een toptrainer, die zelf jarenlang op hoog niveau heeft gevoetbald? Kom dan meetrainen!
Dan zullen wij laten zien waarom jij lid wilt worden van onze vereniging, VV Haren. Dan train en voetbal jij volgend seizoen met de beste materialen en steken wij jou GRATIS in het mooiste voetbaltenue van Haren 😜.
De training begint om 20.30 uur.
Wil je van te voren wat meer informatie? Neem dan contact op met Pascal Bouwman (06 – 10 88 88 76) of Mark van Dam (06 – 45 71 62 18).
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder