Samenwerking met hoofdsponsor Folkert Konings Keukens beëindigd.

0 1.535

Afgelopen weekend is het bestuur van vv Haren door hoofdsponsor Rik-Jan Wesselink van Folkert Koning Keukens op de hoogte gebracht van een naderend faillissement. Helaas is dit faillissement gisteren door de rechtbank in Groningen uitgesproken. Folkert Konings Keukens had zich juist per 1 januari 2015 voor twee en half jaar verbonden als hoofdsponsor aan vv Haren.

Het bedrijf heeft geen gebrek aan klanten maar de financiering doet Folkert Konings Keukens de das om. Per 15 januari gelden volgens Wesselink nieuwe kredietvoorwaarden bij de belangrijkste leveranciers. Die willen sneller hun geld, maar de kopers van keukens wachten vrij lang met het voldoen van hun nota’s. Bovendien heeft de bank volgens Wesselink laten weten de kredietkraan te willen sluiten. De schuldenlast werd te hoog. Door deze samenloop van omstandigheden is het bedrijf de laatste dagen in acute liquiditeitsproblemen geraakt.

Onze gedachten gaan nu eerst uit naar Rik-Jan en Vanessa Wesselink. vv Haren wenst hen veel sterkte in deze emotioneel zware periode.
De sponsorcommissie van vv Haren gaat zijn best doen om voor een passende oplossing te zorgen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder