Crazy Soccer Day op vrijdag 22 oktober

0 389

Crazy Soccer Day op 22 oktober a.s.

Na een inspirerende sessie waarbij Wekema Voetbal een clinic heeft gegeven aan de JO12 van vv Haren op vrijdag 3 september komt Wekema Voetbal op vrijdag 22 oktober langs met een Crazy Soccer Day op Sportpark De Koepel.
Het is een onafhankelijke activiteit, dus IEDEREEN kan mee doen en is van harte welkom. Wekema Voetbal zorgt er voor dat iedereen zich prettig voelt en op zijn/haar eigen niveau het programma kan afwerken.
Naast spetterende voetbalvormen krijgen de deelnemers een ware orkaan van voetbalpartijtjes in allerlei voetbal(toernooi)varianten voor de kiezen. Van 1 vs 1, 2 vs 2, 3 vs 3, 6 vs 6, 9 vs 9 naar uiteindelijk 11 vs 11. Voor keepers is er een apart programma per dag, maar ook heel intensief keeperswerk tijdens de partijvarianten en andere benodigde skills.
Het programma start om 09.30 uur en eindigt om 18.00 uur (CRAZY!!!)

Inschrijven:

Dus wil jij in de herfstvakantie iets compleet anders doen en toch actief bezig zijn met je grootste passie, voetbal? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor dit fantastische evenement. Je kunt je opgeven via www.wekemavoetbal.nl.
Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@wekemavoetbal.nl. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. AccepterenLees verder